Kurkuma

Kód: 1432 1561 1631 Zvoľte variant
0,61 € 3,59 € 6,29 € od 0,61 € 0,51 € bez DPH 2,99 € bez DPH 5,24 € bez DPH od 0,51 € bez DPH 12,20 € / 1 kg 7,18 € / 1 kg 6,29 € / 1 kg
Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
22.4.2024 22.4.2024 22.4.2024 Zvoľte variant

Kurkuma, s jej výraznou zlatistou farbou a jemne pikantnou chuťou, je neoddeliteľnou súčasťou ázijskej kuchyne, kde je kľúčovou prísadou v kari a v množstve zdravých a výživných pokrmov, od polievok a rizot, až po exotické dezerty a nápoje.

Detailné informácie

Podrobný popis

Objavte silu prírody v podobe nášho výnimočného korenia - kurkumy! Pochádzajúcej z krajín ďalekého východu, kde je stáročia cenená za svoje liečivé účinky a charakteristickú chuť, ktorá dokáže oživiť každý pokrm.

Naša kurkuma je klenotom medzi koreniami, vďaka svojej intenzívnej zlatej farbe a jedinečnej bohatej chuti. Toto korenie je priam stvorené pre milovníkov výrazných chutí a všetkých, ktorí sa neboja experimentovať v kuchyni. Indické curry, omáčky, polievky, ryžové pokrmy, ale aj smoothie a nápoje - kurkuma dodá každému jedlu nezameniteľný nádych exotiky.

Naša kurkuma je 100% prírodná, bez pridaných konzervantov a farbív. Starostlivo vyberáme len tie najlepšie suroviny, aby sme vám mohli ponúknuť korenie najvyššej kvality. U nás dostanete len to najlepšie z prírody!

Ale kurkuma nie je len o chuti - je to aj o zdraví. Je bohatá na kurkumín, silný antioxidant a protizápalovú zložku. Podporuje trávenie, zlepšuje imunitu a dodáva energiu. To všetko v jednom malom, ale silnom balení.

Vlastnosti kurkumy, ktoré vás presvedčia:

1. Kurkuma je bohatá na silné antioxidanty a protizápalové látky, ktoré prispievajú k celkovému zdraviu.
2. Naša kurkuma je 100% prírodná a je získaná z najkvalitnejších surovín.
3. Kurkuma dodá každému jedlu výnimočnú chuť a zlatú farbu.
4. Kurkuma podporuje trávenie a zlepšuje imunitu.
5. Kurkuma je všestranná a môže byť použitá v mnohých rôznych receptoch.

Objednajte si našu kurkumu ešte dnes a vychutnajte si jedinečný zážitok, ktorý premení vaše jedlá na skutočnú chuťovú senzáciu!

Dodatočné parametre

Kategória: Soli, koreniny a ochucovadlá
Zloženie: kurkuma mletá
Krajina pôvodu: India

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: