Hrozienka sultánky

Kód: 1603 2421 2432 Zvoľte variant
1,12 € 15,42 € 34,42 € od 1,12 € 0,93 € bez DPH 12,85 € bez DPH 28,68 € bez DPH od 0,93 € bez DPH 3,08 € / 1 kg 2,75 € / 1 kg
Momentálne nedostupné Momentálne nedostupné Momentálne nedostupné Zvoľte variant
Variant

Sultánky sú výživné a sladké drobné hrozienka, ktoré svojou jemnou chuťou a vysokým obsahom vitamínov a minerálov obohatia každý dezert, müsli alebo pečivo.

Detailné informácie

Podrobný popis

Sultánky, často označované tiež ako zlaté hrozienka, sú výberovým druhom sušeného hrozna, ktoré je obľúbené vďaka svojej sladkej chuti, jemnej textúre a zlatistej farbe.

Naše sultánky pochádzajú z vybraných vinohradov, kde sa hrozno pestuje s láskou a starostlivosťou. Po dozretí sa hrozno zbiera, suší a balí bez pridania akýchkoľvek prísad. Výsledkom je čistý, prírodný produkt, ktorý je plný sladkej chuti a výživy.

Sultánky sú významným zdrojom vlákniny, vitamínov a minerálov, vrátane železa, draslíka a B-vitamínov. Sú tiež skvelým zdrojom rýchlej energie, čo ich robí ideálnymi pre športovcov, deti alebo každého, kto potrebuje rýchly a zdravý energetický impulz.

Sultánky môžete pridať do cereálií, jogurtu, pečiva alebo použiť ako prírodné sladidlo v rôznych receptoch. Sú tiež skvelé samotné ako zdravá a chutná pochúťka.

Vyskúšajte naše sladké a šťavnaté sultánky a objavte ich výživové benefity a možnosti použitia. Sú to skvelá prírodná pochúťka, ktorá vám dodá energiu a posilní vaše zdravie.

Dodatočné parametre

Kategória: Sušené ovocie a zelenina
Zloženie: hrozienka sultánky, slnečnicový olej
Krajina pôvodu: Turecko
Alergény: produkt nie je alergén

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: