Koriander mletý

Kód: 1671 1672 1673 Zvoľte variant
0,47 € 2,33 € 4,13 € od 0,47 € 0,39 € bez DPH 1,94 € bez DPH 3,44 € bez DPH od 0,39 € bez DPH 9,40 € / 1 kg 4,66 € / 1 kg 4,13 € / 1 kg
Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
5.4.2024 5.4.2024 5.4.2024 Zvoľte variant

Mletý koriander, vyznačujúci sa charakteristickou citrusovou vôňou a pikantnou chuťou, je kľúčovou ingredienciou v mnohých svetových kuchyniach, kde obohacuje chuť a vôňu rôznych jedál, od pikantných kari až po výživné polievky a šaláty.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vitajte v svete jedinečných, exotických chutí a vôní, ktoré sú schopné okoreniť každé jedlo. Predstavujeme Vám náš mletý koriander - ideálny spoločník pre každého skutočného gurmána a vášnivého kuchára.

Mletý koriander, ktorý ponúkame, je výsledkom opatrnej transformácie celých semien koriandru na jemný prášok. Tento proces garantuje zachovanie maximálnej chuti a arómy, ktoré sú vlastné len tomuto unikátnemu korení. Každý balíček nášho mletého koriandru je plný sviežej kvality a pripravený oživiť vaše jedlá.

Či už ste fanúšikom indických, mexických alebo stredomorských kuchýň, alebo hľadáte nový spôsob, ako zdokonaliť svoje obľúbené mäsové pokrmy, polievky, omáčky, rizotá alebo vegetariánske jedlá, náš mletý koriander je vždy tou správnou voľbou.

Ako bonus, koriander nie je len o chuti a vôni. Je tiež plný vitamínov, minerálov, antioxidantov a ponúka dokonca protizápalové vlastnosti.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť vylepšiť svoje kulinárske dobrodružstvo s naším mletým koriandrom. Očarujte svoje zmysly a oživte svoje obľúbené jedlá s jeho jedinečnou a výraznou arómou!

5 presvedčivých odrážok s výhodami produktu:

1. Mletý koriander je plný kvality a pripravený oživiť vaše jedlá.
2. Je ideálny pre širokú škálu kuchýň a pokrmov - od mäsa, cez polievky až po vegetariánske jedlá.
3. Náš koriander je výsledkom opatrnej transformácie celých semien na jemný prášok, čím sa zachováva maximálna chuť a aróma.
4. Koriander je bohatý na vitamíny, minerály, antioxidanty a má dokonca protizápalové vlastnosti.
5. Pridaním mletého koriandru do vašich jedál pridáte jedinečnú a výraznú arómu, ktorá zvýrazní skutočné chute vašich obľúbených pokrmov.

Dodatočné parametre

Kategória: Soli, koreniny a ochucovadlá
Zloženie: koriander mletý
Krajina pôvodu: Rusko, Poľsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: