Ryža biela dlhozrnná

Kód: 2089 2353 Zvoľte variant
1,09 € 7,99 € od 1,09 € 0,91 € bez DPH 6,66 € bez DPH od 0,91 € bez DPH 1,09 € / 1 kg 1,60 € / 1 kg
Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
24.4.2024 24.4.2024 Zvoľte variant

Biela dlhozrnná ryža, s jemnou chuťou a pevnou textúrou, je univerzálnym základom mnohých svetových kuchýň, kde sa využíva ako príloha k mäsu, rybám alebo zelenine.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zapojte sa do svetovej kulinárskej tradície s našou Bielou Dlhozrnnou Ryžou - kľúčovou súčasťou mnohých národných kuchýň od Ázie až po Karibik. Tento univerzálny produkt sa stane neodmysliteľnou súčasťou vašej domácej kuchyne, pretože jeho použitie je tak rozmanité ako jeho chuť lahodná.

Naša biela dlhozrnná ryža je starostlivo lúpaná a leštená, aby bola čo najjednoduchšia na prípravu a aby priniesla ten najlepší výsledok pri každom varení. Jej jemné, dlhé zrná sa po uvarení stávajú mäkkými a voľne sa rozpadajúcimi, čo z nich robí ideálnu prísadu pre množstvo jedál - od tradičných ázijských pokrmov po moderné, inovatívne recepty.

Keďže biela ryža je hlavným zdrojom sacharidov, je to ideálny spôsob, ako dodávať tela energiu počas dňa. A hoci je menej výživná ako celozrnná, naša biela ryža obsahuje dôležité minerály ako železo a zinok, ako aj vitamíny skupiny B, najmä tiamín (vitamín B1).

Bielu dlhozrnnú ryžu môžete pripraviť rôznymi spôsobmi - na pare, v mikrovlnnej rúre alebo v rýchlovarnej kanvici. Bez ohľadu na to, aký spôsob varenia zvolíte, vždy sa tešte na dokonale uvarené, voľne sa rozpadajúce zrná plné chuti.

Výhody nášho produktu:

1. Univerzálnosť: Biela dlhozrnná ryža sa hodí k mnohým jedlám a kuchyniam.
2. Ľahká príprava: Naša ryža je ľahko varená a pripravená na použitie v množstve receptov.
3. Energetický zdroj: Biela ryža je bohatá na sacharidy, ktoré dodávajú telu energiu.
4. Obsahuje vitamíny a minerály: Hoci je menej výživová ako celozrnná ryža, naša biela ryža obsahuje dôležité minerály a vitamíny.
5. Prispôsobivosť: Naša biela ryža môže byť pripravená rôznymi spôsobmi, či už na pare, v mikrovlnnej rúre alebo v rýchlovarnej kanvici.

Dodatočné parametre

Kategória: Obilniny
Zloženie: ryža biela dlhozrnná
Krajina pôvodu: Taliansko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: