Ryža biela guľatozrnná

Kód: 1708 1723 Zvoľte variant
1,21 € 9,20 € od 1,21 € 1,01 € bez DPH 7,67 € bez DPH od 1,01 € bez DPH 1,21 € / 1 kg 1,84 € / 1 kg
Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
5.4.2024 5.4.2024 Zvoľte variant

Bielá guľatozrná ryža, vyznačujúca sa jemnou chuťou a krémovou textúrou po uvarení, je kľúčovou ingredienciou v mnohých ázijských a stredomorských pokrmoch, ako sú risotto, paella alebo sladké ryžové pudingy.

Detailné informácie

Podrobný popis

Prinášame vám bielu guľatozrnnú ryžu, váš špeciálny kulinársky spoločník, ktorý transformuje každý pokrm na gurmánsky zážitok! Táto ryža je známa svojou jedinečnou konsistenciou, ktorá dodáva vašim jedlám ten pravý konzistentný a luxusný tvar.

Naša biela guľatozrnná ryža je lúpaná a leštená do dokonalosti, aby odstránila vonkajšiu škrupinu a otruby, zanechávajúc tak iba to najlepšie z každého zrna. Aj keď je toto mletie a leštenie znamená, že ryža je menej výživná ako celozrnná ryža, stále vám prináša značné množstvo vitamínov skupiny B a minerálov, ako je železo.

Mäkká a lepkavá po uvarení, táto ryža je ideálna na prípravu rizota, sushi a ďalších jedál, kde je požadovaná lepkavá konzistencia. Táto ryža je tak všestranná, že ju môžete variť rôznymi spôsobmi - na pare, v rýchlovarnej kanvici alebo v mikrovlnnej rúre.

Pre tých, ktorí sledujú hladinu cukru v krvi, by sme vám radi pripomenuli, že biela ryža môže spôsobiť rýchlejší nárast hladiny cukru v krvi než celozrnná ryža. Avšak, konzumovaná s mierou, stále môže byť súčasťou vyváženej stravy.

Nechajte sa uniesť jedinečnými chuťovými a textúrnymi vlastnosťami našej bielej guľatozrnnej ryže a objavte, ako môže obohatiť vaše jedál.

Prečo by ste mali vybrať našu bielu guľatozrnnú ryžu?

1. Perfektná konzistencia: Mäkká a lepkavá po uvarení, ideálna pre prípravu rizota, sushi a ďalších jedál.
2. Kvalita: Prešla procesom mletia a leštenia pre najlepší výsledok.
3. Výživa: Obsahuje vitamíny skupiny B a minerály ako je železo.
4. Všestrannosť: Môžete ju variť rôznymi spôsobmi - na pare, v rýchlovarnej kanvici alebo v mikrovlnnej rúre.
5. Zdravá voľba: Pri konzumácii s mierou môže byť súčasťou vyváženej stravy pre tých, ktorí sledujú hladinu cukru v krvi.

Príprava:

Ryžu prepláchneme pod studenou tečúcou vodou a necháme odkvapkať. 1kg ryže vložíme do 1,5l osolenej vriacej vody. Varíme pod pokličkou, prípadne pečieme v rúre pri 200°C 20min. Po dovarení nezabudnime rozhrabať ryžu vidličkou.
TIP: Môžeme na začiatku restovať na cibuľke, prípadne inej zelenine.

Dodatočné parametre

Kategória: Obilniny
Zloženie: ryža biela guľatozrnná (5% zlomkovitosť)
Krajina pôvodu: Taliansko, Čína
? Alergény: produkt nie je alergén

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: