Žltý hrach je výživnou a všestrannou strukovinou, ktorá je bohatá na proteíny a vlákninu a môže byť použitá v rôznych pokrmoch, od polievok po slané koláče.
Muškátový orech je aromatické korenie s výraznou sladko-korenistou chutou, ktoré sa celé používa na nastrúhanie priamo do jedál a je obľúbeným prvkom v mnohých svetových...
Bezlepkové ovsené vločky sú skvelou voľbou pre ľudí s celiakiou alebo citlivosťou na lepok, ktorí si chcú dopriať zdravé a sýte raňajky, alebo snack plný vlákniny a proteínov.
Pšenová múka je ideálnou alternatívou pre ľudí trpiacich celiakiou, alebo intoleranciou na lepok, pričom si zachováva všeobecné vlastnosti pšeničnej múky a umožňuje prípravu...
Pšeno je starodávna obilnina bohatá na vitamíny a minerály, je bezlepkovou alternatívou k pšenici a je skvelým základom pre mnohé pokrmy, od obilnín po sladké dezerty, čím...
Svetlá pohánková múka je výživná a bezlepková alternatíva k tradičnej múke, ktorá je bohatá na proteíny, vlákninu a minerály a pridáva jedlám jemne orechovú chuť.