Karob

Kód: 1246 2433 Zvoľte variant
1,43 € 16,87 € od 1,43 € 1,19 € bez DPH 14,06 € bez DPH od 1,19 € bez DPH 5,72 € / 1 kg 4,22 € / 1 kg
Momentálne nedostupné Momentálne nedostupné Zvoľte variant
Variant

Karob, známy aj ako svetová alternatíva kakaových bôbov, je bohatý na vlákninu a vitamíny a svojou prirodzenou sladkosťou a jemnou karamelovou chuťou obohacuje množstvo pokrmov, od zdravých sladkých pochúťok až po smoothie a cereálie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Karob prášok je vyrábaný zo sušených a mletých plodov stromu karobového. Táto prírodná náhrada kakaa je známa svojou jemne sladkou a orechovou chuťou, ktorá je ideálna pre rôzne sladké jedlá a nápoje.

Naša karobová múčka je vysoko kvalitná a 100% prírodná, bez pridaného cukru, konzervantov alebo umelých príchutí. Je pestovaná a spracovaná s láskou a rešpektom k životnému prostrediu. Je tiež obohatená o vlákninu, vápnik a železo, ktoré podporujú zdravé trávenie a silné kosti.

Karobový prášok je všestranná prísada, ktorá môže byť použitá v rôznych receptoch. Môže byť pridaný do smoothies, ovsených vločiek, jogurtu alebo sa môže používať ako náhrada kakaa pri pečení. Je tiež vynikajúci na prípravu karobových nápojov alebo ako prísada do zdravých dezertov.

Karobový prášok je balený v praktickom obale, ktorý je navrhnutý tak, aby zachoval jeho sviežosť a chuť. Je to skvelý produkt pre tých, ktorí hľadajú zdravé a prirodzené alternatívy k tradičným sladidlám a prísadám.

Vyskúšajte náš karobový prášok a vychutnajte si jeho jedinečnú chuť a výživné vlastnosti!

Dodatočné parametre

Kategória: Soli, koreniny a ochucovadlá
Zloženie: karobový prášok
Krajina pôvodu: Španielsko
? Alergény: produkt nie je alergén
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
P Avatar autora | 19.12.2022
Konečne sme našli parádnu náhradu za kakao! Celá rodina ho máme radi.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: